TotalBalance opleiding

Ga jij (mogelijk) starten met de TotalBalance opleiding?

 Ik begeleid je graag in coaching & supervisie!


Twijfel je nog of heb jij de keuze gemaakt om de TotalBalance opleiding te gaan volgen?  Ga ervoor! Het is zo waardevol, God gaat voor jou uit, stap voor stap mag jij gaan wandelen om anderen in hun balans en kracht te zetten. En ook ik trek graag een tijdje met je op, door jou te begeleiden en ervaringen te delen!


Naast het volgen van de praktijkdagen en de online modules wordt er verwacht dat je 6 uur investeert in jouw persoonlijke coaching en 2 uur in supervisie (m.b.t. oefencliënten, waar loop je tegen aan, hoe reageer jij, wat zijn jouw valkuilen en sterke kanten etc.). Ik zal je veel kennis en tips met je delen en bespreken hoe je het het beste kunt aanpakken.

Ik begeleid en bemoedig je hier graag doorheen met mijn passie voor (startende) ondernemers en mijn ervaring met een goedlopende praktijk.

Als supervisor heeft Annelies mij de ruimte gegeven om al mijn vragen te stellen over de coachingsgesprekken die ik zelf had met mijn coachee.

Ze stelt zich niet boven me, maar naast me. Ze geeft adviezen, ze complimenteert en ze spiegelt. Ik kan alleen maar zeggen dat ik dat, als net startende coach, heel erg heb gewaardeerd.

Marjon Bosman – Bennis (Thabiti Coaching)

“Dankjewel voor je tijd, aandacht en fijne gesprekken. Ik heb veel van je mogen leren. Over mijn aanpak t.o.v. oefen cliënten, over luisteren, benoemen, doorvragen en samenvatten. Je hebt mij goede tips gegeven en gerustgesteld dat ik het niet perfect hoeft te doen. Maar bovenal dat ik mag vertrouwen dat God elk coachtraject leidt, dat hij inzichten en leiding wil geven”.

Anoniem, coach in opleiding 2019
Total-Balance-logo

Persoonlijke coaching

“In een professionele omgeving voel je je al snel thuis bij Annelies. Na de kennismaking merk je dat ze goed luistert. Ze blijft bij zichzelf, ze is integer en dat voelt vertrouwd. Je kunt zonder schaamte je hart met haar delen en als het nodig is houdt ze je een spiegel voor.

Het is de moeite waard om door Annelies gecoacht te worden”.

Jan Meeusen (www.janmeeusencoaching.nl)

“Annelies zorgt voor een laagdrempelige en open sfeer en werpt het Licht op zaken ook al heb je daar al honderd keer over nagedacht. Die andere invalshoek kan zomaar het verschil maken tussen in rondjes blijven draaien en daadwerkelijk een stap verder komen!

In onze gesprekken heb ik zowel bevestiging als spiegelmomenten ervaren, maar altijd op een liefdevolle manier”.

Aryanne Kolsters, cursist najaar 2019