Soms loop je tegen dingen aan in het leven. En het kan zo goed, fijn en helend zijn om dat te uitten. Door je gedachten en gevoelens de ruimte te geven voor verwerking ontstaat er weer nieuwe ruimte om te ontdekken wat jij nodig hebt om echt te leven!
Ik kijk graag, samen met jou, waar jij tegen aan loopt zodat je weer in beter in je vel komt te zitten. Zodat je in balans en in je kracht komt en jij mag (her)ontdekken wie je bent (zoals God je bedoeld heeft).

Pit Coaching is laagdrempelig en werkt vanuit christelijke identiteit. Persoonlijk, inspirerend en opbouwend (zie de ervaringen van mensen die je voor gingen). Ook niet christenen zijn van harte welkom!

Ik bied ondersteuning om rust en herstel te vinden voor vrouwen die door het verleden of heden uit balans zijn geraakt. Door bijvoorbeeld persoonlijke omstandigheden, door hun (hoog)gevoeligheid of door de dagelijkse drukte van het leven. Om echt weer een leven in volheid en vrijheid te ervaren. Een leven zoals God dat voor jou voor ogen heeft. Om blij te zijn met wie je bent, door goed om te gaan met je eigen gevoelens en gedachten. Te herontdekken waar jouw unieke talenten e kwaliteiten liggen zodat je energie overhoudt! Dat je kan liefhebben en leven in balans met God, je naaste en jezelf.

In een ontspannen omgeving met de benodigde aandacht, humor, bevestiging en door inzicht te bieden zal je in je kracht komen staan en weer kunnen stralen! Ik hoop je te ontmoeten, neem gerust nog een kijkje en mocht je vragen hebben, stuur ze gerust.

 

BE lieve in

YOU rself