Coach Annelies de Visser

Inmiddels 45 jaar en een echt mensen-mens. Ook wel getypeerd als ondernemend, enthousiast, inspirerend, (hoog)gevoelig en bewogen. Levend vanuit Gods leiding en liefde.

Mijn passie: Er zijn voor de ander, inspireren, bemoedigen en echt verder helpen. De ander laten beseffen wie ze werkelijk is, uniek, waardevol & geliefd!

 

Ervaringsdeskundige

Overspannen op een fijne werkplek, hoe kon dit nou gebeuren? Ik kon mijn kwaliteiten en passie er niet voldoende in kwijt en ik mistte de diepgang. Hierdoor werd ik letterlijk stilgezet met diverse spanningsklachten.

Later ontdekte ik dat ik hoogsensitief ben, gevoeliger ben zoals 1 op 5 mensen. De levenslessen van afgelopen 10 jaar werken nu verrijkend in plaats van belemmerend! Van valkuil naar kracht!

Gecertificeerde coach

Senior Coach TotalBalance, gespecialiseerd in angst, stress, burn-out.

Hoogsensititiviteit, hoogbegaafdheid, gezond leven, balans.

Verleden (of trauma) verwerken, patronen doorbreken, identiteit (in Christus). Loopbaan coaching, zelfvertrouwen, loslaten (van perfectionisme).

Christelijke coaching

Je bent waardevol. Ik wil je graag laten (her)ontdekken wie je bent, zoals God je bedoelt heeft. De coaching zal bestaan uit coachgesprekken, creatieve therapie en pastoraat.

Naast een eigen werkboek lever ik ook maatwerk met de nodige tools en testen (zoals stresstest, uitgebreide hsp test met onderverdeling van de 9 gevoeligheden of de gezond leven test)

Het echte leven ontdekken

Het was de dag dat ik gekoppeld werd als buddy-maatje met Anne Claire. Een prachtige jonge meid in een rolstoel. Door een ongeluk kreeg ze een hersenafwijking. Met een puur karakter een prachtige & krachtige jonge vrouw. Ik genoot met volle teugen van ons contact.
Echt contact, verbinding, haar glimlach, samen moeilijkheden trotseren maar vooral genieten.

Iets betekenen voor een ander

Eindelijk maakte ik een verschil en kon ik iets betekenen voor een ander. Dat deed ik niet uit mezelf. Achteraf gezien besef ik mij dat God deze weg voor mij heeft uitgestippeld.  Die weg was niet kaarsrecht. Het is mijn levenspad met bochten en omwegen. Maar HIJ voorziet in alles wat jij en ik nodig hebben. Een heerlijke gedachte en een rotsvast geloof.

Ik ben Annelies, een trotse, dankbare moeder van 2 prachtige tienerdochters. Ik heb diverse beroepen uitgeoefend. Van binnenhuisarchitect tot kraamzorg, geboortecoach & werkzaam in de jeugdgezondheidszorg. Er werd mij één ding steeds duidelijker. Ik loop graag met mensen mee in het leven en zo draag ik liefde uit. Als een geliefd kind van God en door deze waarheid sta ik sterk in het leven.

Bemoedigen, luisteren, motiveren en coachen zijn voor mij prachtige vormen om anderen te helpen en waarin Gods grootheid, genade, leiding en liefde geopenbaard wordt.

Annelies is een prettige coach waarbij ik me direct op mijn gemak voelde. Door de vragen die ze stelde, heeft ze me echt na laten denken over mezelf. En dat had ik nodig om verder te komen in mijn proces. Ik heb daardoor nieuwe inzichten gekregen.

Marjon

Een leven in vrijheid, samen met God!

Tijdens de coachopleiding van Total Balance, mocht ik kijken naar mijn eigen belemmeringen om deze aan te pakken in mijn eigen leven. Hierdoor ontstond ruimte en perfectief van Gods plannen voor mij. 

Na vele jaren jongerenpastoraat en passie in de zorg was dit mijn nieuwe stap. Mijn eigen coachpraktijk met vele zegeningen!

Zijn leiding en liefde zie ik door de coach trajecten heen! 

En wat help ik jou graag om meer balans, kracht, rust en liefde te ervaren in dit leven. Een leven in vrijheid, samen met God!

“In een professionele omgeving voel je je al snel thuis bij Annelies. Na de kennismaking merk je dat ze goed luistert. Ze blijft bij zichzelf, ze is integer en dat voelt vertrouwd. Je kunt zonder schaamte je hart met haar delen en als het nodig is houdt ze je een spiegel voor”.