Een leven vol energie & balans

Als coach help ik christelijke vrouwen om meer rust en balans te ervaren. Om meer energie over te houden voor een leven dat bij jou past. Dichterbij je echte ik van valkuil naar kracht samen met God!

Zit je niet lekker in je vel en ervaar jij onrust in je lijf en in je hoofd ? Het kan anders!

Wellicht herken je het, je hebt het gevoel alle ballen in de lucht te houden. Je voelt je niet fijn en de vele taken en verantwoordelijkheid voelen meer aan als overleven dan leven. Je kunt niet echt genieten en voelt je daar schuldig over of baalt daar van!

Herken je jezelf in 1 (of meer) van de volgende punten:

  • Ik voel me moe en gestrest
  • ik voel me anders en onbegrepen
  • Ik kan moeilijk (mijn verleden) loslaten
  • Ik voel me angstig of somber
  • Ik ben er nog steeds niet achter wat er écht bij mij past
  • Het lukt me niet om in balans te komen

Coachingstraject voor vrouwen

In mijn balans programma bekijken we naar wat jij nodig hebt om in balans te komen. Waar loop jij nu tegenaan en wat zijn jouw verwachtingen?

Door hierover het gesprek aan te gaan, zal je erachter komen wat jij belangrijk vind, wat jij nodig hebt. En dat is voor iedereen anders.

Naast mijn luisterende oor zal ik je bemoedigen en ontvang je een uitgebreid werkboek om echt daadwerkelijk tot inzichten en doorbraken te komen naar een leven in volheid en vrijheid, samen met God.

Je bent geliefd, uniek & waardevol!

Ik wil je bedanken voor het afgelopen jaar! Wat ben ik gegroeid door de gesprekken en inzichten die je gaf. Vooral over mijn hoogsensitiviteit: er ging een wereld voor me open en met jouw tips kan ik er nu veel beter mee omgaan. Ook ben ik zo gegroeid in mijn zelfvertrouwen.

Marinda

Ervaren (senior) coach TotalBalance

Al meer dan 15 jaar begeleid ik jongeren en volwassenen. Het is mijn passie om met mijn kennis en tools jou weer in balans te zetten. Van valkuil naar kracht – samen met God.

Bemoedigend & inzichtgevend

Jij bent welkom zoals je bent. We bekijken samen wat jij nodig hebt om de juiste stappen te zetten zodat jij daadwerkelijk groei & bloei doormaakt!

Levend vanuit Gods liefde & leiding

Jij en ik zijn niet perfect en dat hoeft ook niet. We hebben wel een volmaakte God die weet wat jij nodig hebt om te zijn/ worden zoals Hij jou bedacht heeft.

Coach Annelies

Als hoogsensitieve vrouw en moeder weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om in balans te blijven.

Ik zou je graag willen helpen om weer te leven in vrijheid zodat jij je blik weer kan richten op een hoopvolle toekomst samen met God.

Ervaar jij onrust of gebrokenheid?

We hebben er vertrouwen voor nodig om door de gebrokenheid heen ons geliefd en kostbaar te weten.

Annelies de Visser – Pit Coaching

Hoe zou het zijn als jij balans hebt in je lijf en in je hoofd?

Jij je gedachten en emoties onder controle hebt. Je niet meer anders en onbegrepen voelt.

Balans- Hoogsensitiviteit – Identiteit

Gratis training: “Meer energie en balans in je leven”

Benieuwd of coaching bij je past? Doe gratis de mini training. Voor meer inzicht als jij meer energie, balans en rust in jouw leven wilt!