In het leven kan veel ons belemmeren om tot volle bloei te komen.

Door het verleden, persoonlijke omstandigheden of dagelijkse drukte kan je uit balans zijn gebracht.

Het is mijn passie om vrouwen te coachen zodat zij vol (zelf)vertrouwen krachtig kunnen gaan staan en stralen! En zo energie overhouden en kunnen genieten van wat ze doen.

Ik heb Annelies leren kennen als een open en vriendelijke coach. Zij stelt de juiste vragen op het juiste moment en op deze manier heeft het mij geholpen om weer stappen vooruit te kunnen zetten.

Tijdens dit proces ben ik me bewust geworden van een aantal belemmeringen die ik nu eerder kan herkennen en dus kan “tackelen”.

Ik heb deze tijd waarin Annelies samen met mij is opgetrokken als heel waardevol en inspirerend ervaren. Bedankt Annelies! 

In 2017 ben ik opgeleid door Carianne Ros (christen therapeut, oprichtster van TotalBalance & schrijfster van o.a. Rust, Je bent waardevol, Nee is oké en Leef je roeping).

In 2020 heb ik o.l.v. Carianne & Nelleke de Wit mijn senior opleiding afgerond:

  • Angst, stress en burn-out
  • Hoogsensitiviteit en hoogbegaafdheid
  • Gezond leven (bewegen, balans, voeding)

Naast de bovenstaande gratis training kan je ook nog kijken naar de video(training) van Carianne Ros.

De gesprekken met Annelies waren heel ontspannen en het verraste me vaak wat eruit kwam. Ik voelde me direct op mijn gemak bij haar en voelde me vrij om alles te delen waar ik mee zat.

Annelies heeft me geholpen om dingen uit het verleden nog iets beter te verwerken en moedigde me aan om stappen te zetten richting de toekomst. Door haar vragen werd ik me meer bewust van mijn hoogsensitiviteit en persoonlijkheid.

Els van de Brink