Annelies is een prettige coach waarbij ik me direct op mijn gemak voelde. Door de vragen die ze stelde, heeft ze me echt na laten denken over mezelf. En dat had ik nodig om verder te komen in mijn proces. Ik heb daardoor nieuwe inzichten gekregen.

review

Annelies zorgt voor een laagdrempelige en open sfeer en werpt het Licht op zaken ook al heb je daar al honderd keer over nagedacht. Die andere invalshoek kan zomaar het verschil maken tussen in rondjes blijven draaien en daadwerkelijk een stap verder komen! In onze gesprekken heb ik zowel bevestiging als spiegelmomenten ervaren, maar altijd op een liefdevolle manier.

Annelies heeft mij weer vaste grond gegeven en was voor mij een houvast in de stormen van mijn leven. Door haar begrip en invoelende en meelevende houding voelde ik ruimte om vrijuit te praten.

Steeds weer bepaalde ze mij bij mijn kracht, bij wie ik wel ben en wat ik wel heb. Daardoor groeide mijn vertrouwen en vond ik mezelf, mijn identiteit weer terug en leerde ik mezelf weer zien door Gods ogen. God stond in dit hele proces centraal, Hij was de rode draad in alle gesprekken. 

Daarnaast zorgde de vele herkenning van het hooggevoelig zijn, voor verdieping en verbinding en ben ik ook op dit vlak,  gecoacht en sterker geworden. 
Door haar positieve, bemoedigende en liefdevolle houding ga je bij Annelies lichter de deur uit dan je gekomen bent en dat maakt Annelies tot een echte coach! 

Een stevige bodem
Bij een coach moet je je 100% op je gemak voelen. Dat is natuurlijk heel persoonlijk, maar voor mij was dit zeker het geval bij Annelies.
Ze is rustig en geduldig, oordeelt niet, neemt de tijd, zet je op een positieve manier aan het denken, geeft tips en bemoedigt je.
Het traject bij Annelies heeft me veel inzichten gegeven. Het voelt als een stevige bodem waarop ik weer verder mag bouwen. 
Ik mag zijn en omarmen wie ik ben. Niet te streng zijn voor mezelf.
Ik mag erop vertrouwen dat met de talenten die ik van Hem heb gekregen (en waarvan ik heb ontdekt welke dat zijn), weer mag uitdelen naar anderen. En met dat vertrouwen in Hem, Hij voor mij de weg zal banen.

Ik wil je bedanken voor het afgelopen jaar! Wat ben ik gegroeid door de gesprekken en inzichten die je gaf. Vooral HSP: er ging een wereld voor me open en met jouw tips kan ik er nu veel beter mee omgaan. Ook ben ik zo gegroeid in mijn zelfvertrouwen en heb beter met mijn hyperventilatie om kunnen gaan. Je bent echt tot zegen voor mensen! Heel veel dank daarvoor.

Ik wens je het allerbeste toe met alles wat je mag doen in je praktijk. Bless!

Annelies is een fijne coach, die je echt door je moeite en zorgen heen kan trekken. Ze zorgt ervoor dat het leven een stuk lichter wordt en dat ik bij God altijd terecht mag.

God is er in elk seizoen van ons leven. Door Hem zijn we altijd geliefd ❤️ Hij vergeeft en geneest en wil mij en jou een leven geven waarin je leeft vanuit, rust, balans en geliefd zijn! 💐

 Loop je ergens mee rond of wil je eens praten met iemand: Annelies zal je warm ontvangen en je mag bij haar komen zoals je bent.

202002 Pit Coaching_Instagram feed templates RGB1

Als supervisor heeft Annelies mij de ruimte gegeven om al mijn vragen te stellen over de coachingsgesprekken die ik zelf had met mijn coachee.

Ze stelt zich niet boven me, maar naast me. Ze geeft adviezen, ze complimenteert en ze spiegelt. Ik kan alleen maar zeggen dat ik dat, als net startende coach, heel erg heb gewaardeerd.

“In een professionele omgeving voel je je al snel thuis bij Annelies. Na de kennismaking merk je dat ze goed luistert. Ze blijft bij zichzelf, ze is integer en dat voelt vertrouwd. Je kunt zonder schaamte je hart met haar delen en als het nodig is houdt ze je een spiegel voor.

Het is de moeite waard om door Annelies gecoacht te worden”.