Dichterbij je echte ik

Wat heb jij nodig om echt weer te ontdekken wie je bent zoals God je gemaakt heeft?
Van valkuil naar kracht – samen met God

Persoonlijke coaching: iets voor jou? 

Herken je jezelf in 1 (of meer) van de volgende punten:

 • Ik voel me moe en gestresst
 • Het lukt me niet om in balans te komen
 • Mijn verleden blijft me achtervolgen
 • Ik voel me angstig of somber
 • Ik loop vast (in mijn werk)
_DSC3612

Verlang je naar:

 • Rust en balans
 • Zelfvertrouwen
 • Richting
 • Perspectief
 • Erkenning
 • Weten wat je wilt
Persoonlijke ontwikkeling

Wil jij in balans komen, stralen en bloeien?

Zoals een kristal dat nog in een rots zit, haar licht niet goed kan laten stralen en weerkaatsen, of als een zaadje wat niet goed kan groeien omdat de invloeden en omgeving niet optimaal waren en de ontwikkeling onbewust de nodige schade heeft geleden waardoor het nu moeilijker is om tot bloei te komen. Hoe graag wil jij in balans komen, stralen en bloeien?

Durf je het samen aan om terug te blikken wat de belemmeringen waren? Kan jij vol liefde naar jezelf kijken en naar anderen? Durf jij erop te vertrouwen dat het echt mogelijk is om meer balans in het leven te ervaren? Verlang je er naar om meer Gods leiding en liefde te ervaren?

Veel kan ons bewust en onbewust belemmeren, zoals een negatief zelfbeeld, perfectionisme, het gevoel van alle ballen in de lucht moeten houden. Gedachten en gevoelens waar je mee kan worstelen, verwachtingspatronen en belemmeringen uit het verleden of in het hier en nu. Met gevolg dat we door onze gevoelens en gedachten anders reageren dan we zouden willen. Geen begrip en erkenning ervaren. Ons anders voelen, afgewezen misschien wel. Allemaal dingen die ons belemmeren echt te leven zoals we zijn.

Wil jij leren hoe je jezelf kan accepteren? Wie je bent? Dat je goed bent? Dat jij ook unieke kwaliteiten en talenten hebt? Dat je niet onzeker hoeft te zijn dat je saai bent? Dat je niet negatief over jezelf hoeft te zijn? God kent jou en heeft jou uniek gemaakt. Net even anders zodat we niet allemaal hetzelfde zijn dus laten we dat alsjeblieft ook niet proberen te zijn.

Jij bent uniek, waardevol en geliefd!

“Dichterbij je echte ik” brengt je dus een sterke identiteit, zo weet je wie je bent, waar jouw passies liggen en waar jouw talenten in naar voren komen. Waar je goed in bent en dat je kan accepteren waar je minder/niet goed in bent. En dat dat oké is. Je zal leren wat jou energie geeft en kost en hoe jij de beste balans weet te behouden voor jezelf. Welke grenzen je mag stellen om in balans te blijven. Dat je een leven in volheid en vrijheid mag ervaren dichtbij God, dichtbij je naaste en dichtbij jezelf. En dat alles vanuit hoe God je bedoeld heeft! Niet door wat je gevormd heeft. Zodat je kan leven vanuit jouw unieke kern (tot eer van Hem).

Ontdek hoe de TotalBalance methode ( waarbij je jouw verleden, heden en/of toekomst gaat bekijken) jou kan helpen.

Total-Balance-logonieuw

Ik werk als TotalBalance Coach vanuit christelijke waarden en wil graag een tijdje met je oplopen om je te trainen, te bemoedigen en te inspireren om écht in balans te komen op elk gebied van je leven. Ik kijk niet alleen naar het ‘hier en nu’, maar denk ook met je mee hoe bepaalde patronen zijn ontstaan, zodat je de slechte patronen kunt gaan omzetten in (nieuwe) goede gewoontes.

 Dit levert coaching door mij als TotalBalance coach je op:

 • Geen symptoombestrijding, maar aanpak van je probleem bij de BRON, zodat dit niet langer een terugkerend thema is voor je;
 • Voor eens en altijd je verleden verwerkt, zodat het je niet langer achtervolgt;
 • Inzicht in wie jij bent, waarin jij uniek bent, zodat je weet wat bij je past en wat niet;
 • Inzicht in je energiehuishouding, zodat je gericht keuzes kunt maken;
 • Inzicht in jouw passie(s) en dromen, zodat je van binnenuit gemotiveerd raakt voor de doelen die je stelt;
 • Focus op die dingen die voor jou belangrijk zijn, zodat je niet verzandt in allerlei dingen. Zodat je voor eens en altijd vanuit een basis van rust en balans je leven kunt leiden en die dingen kunt doen die je het liefste doet, zonder energie te lekken of je constant schuldig te voelen.

Ik bied je praktische en creatieve (online)coaching inclusief werkboek om jou te bemoedigen, te inspireren en inzicht te geven, zodat je:

 1. Elke dag vanuit (Gods genade,) rust, liefde en kracht leeft;
 2. Op elk gebied van je leven in balans bent;
 3. Vanuit je eigen roeping de wereld om je heen tot zegen zult zijn.